Carnavalsvereniging Bacchus
Home Proclamatie Programma Bestuur Mobiele Bingo Prinsen Geschiedenis Foto's Sponsors

Proclamatie 2019-2020:

Ik, Prins Ralph, grootgrondbezitter van de Lijsterbesstraat, opperaannemer in eigen beheer, en gelukkig samen door het leven gaand met Prinses Wieke, benoem hierbij tot mijn Adjudant: Roy

Ik, Adjudant Roy, kasteelheer van de Kranenweg, steunpilaar bij Jong Gelre, spanningzoeker op eigen benen, en in de wolken met Prinses Linda.

Wij, het 48ste Prinsenpaar van CV Bacchus, hebben onmeundig veel zin om er een onvergetelijk carnavalsjaar van te maken, en willen jullie het volgende elftal belangrijke zaken laten weten.

Ten eerste:

De 鳬n is aannemer, de ander elektrotechnicus, en samen gaan we geen verbouwing uit de weg. Dus voor een kleine of een grote klus, belt u naar de Lijsterbesstraat of de Kranenweg.

Ten tweede :

We hadden een heuse primeur dit jaar, het 1ste Zomer Feest Eibergen was een feit. Het is zeker voor herhaling vatbaar, wie houdt er nou niet van een hapje en een drankje op z地 tijd.

Ten derde:

Motor rijden is een hobby van ons beide, de wind door de haren en als een vogel zo vrij. Lekker touren aan elkaars zijde, Dat maakt ons ontzettend blij.

Ten vierde:

Een nieuwe look, ruim, overzichtelijk en groen, het centrumplan van Eibergen begint z地 vorm langzaam te tonen. Goed voor het aanzicht maar het kost een grote berg poen, kunnen we straks nog wel betaalbaar in Eibergen wonen?

Ten vijfde:

Onze zustervereniging ECG de Waterrotn heeft dit jaar iets te vieren, 55 jaar geleden opgericht en nog altijd van de partij. Laten we met z地 allen proosten, hossen en zwieren, en dan zingen van zij leven hoog en we zijn zo blij.

Ten zesde:

Voor mij is op tijd komen wel een lastige zaak, want ik ben niet zo地 fan van haastige spoed. Dus laten we hopen dat ik dit jaar wat progressie maak, Met prinsessen als Wieke en Linda kot dat wel goed.

Ten zevende:

Een echte optocht is ons beiden wel bekend, want we doen al jaren met de bloemencorso in Rekken mee. Maar nu in de Eibergse carnavalsoptocht, wat worden we verwent, want met een steek boven op de wagen is wel een nieuwtje v oor ons twee.

Ten achtste:

Nieuwe presidenten bij zowel de Waterrotn alsbij CV Bacchus, de verjonging binnen het Eibergs carnaval is nu ingezet. Vers bloed gaat veelal gepaard met frisse ideen,  Dus......dat beloofd weer jarenlang feest, plezier en pret.

Ten negende:

De Adjudant is al jaren betrokken bij Jong Gelre, en hij doet dat met veel plezier, en ook nog vrijwillig. Of het nu gaat om de Trekkertrek of de brommercross, met z地 allen zijn zij ontzettend bereidwillig.

Ten tiende:

Een geintje, flauwe grap of wat lolligheid, houdt je gezicht maar eens in de plooi dan. Dat gaat nog wat worden de komende tijd, maar het komt vast goed met een Prins als Mooijman

Ten elfde:

Dit jaar zullen wij het strijdtoneel betreden met onze leus:
"Zoep地 as een grote en tekeer goan as 創 beest"